jueves, 9 de junio de 2011

Novetats

Bones tardes amics i amigues.
Ens queda una entrada per posar d'una excursió que vam fer aquests darrers dies a Fort William, però volem avançar i no deixar-ho fins a més tard, el explicar algunes novetats interessants (o no). Resulta que ja vam deixar la feina a la fàbrica de menjar (per fi!!!). Fa un parell de setmanes va ser l'última en que l'Albert va treballar (12h cada dia durant 3 dies seguits). La Núria havia acabat una setmana abans perque es va fer mal a un dit de la mà i això li va impedir fer l'última setmana. Tranquils, ella ja està (més o menys) bé. Total, perque vam deixar aquest treball? Lo primer perque era una basura. I lo segon perque la Núria havia demanat una llicència per poder plantar un xiringo a la Royal Mile per vendre coses. Això és el carrer més cèntric i turístic d'Edinburgh i es tractava d'intentar vendre handmade jewellery, és a dir joieria feta a mà. En les últimes setmanes hem estat preparant un munt de stuff (material) per a poder vendre. A més a més d'aconseguir una tenda montable (a lo carpa) i tot allò necessari per poder vendre al carrer durant unes quantes hores seguides. I ahir va ser el primer dia que ho vam montar. Haurem d'esperar un temps per veure com va tot... ja se sap que els principis són difícils... Aquí us deixem amb la prova de que la Núria pot vendre això al carrer:


I a tot això l'Albert que fa? Doncs apart d'ajudar a montar i desmontar el xiringo i fer (a vegades) companyia a la tenda a la Núria, doncs està buscant feina de mitja jornada, a veure si surt alguna cosa...
Properament penjarem alguna foto perque veieu el goig que fa la paradeta. I també us passarem un link per si us interessa mirar i/o comprar algunes de les coses que fem. Que ara estem montant la web i el Facebook!

1 comentario: