martes, 12 de julio de 2011

Random de fotos I

Bones!
L'altre dia l'Albert estava endreçant una mica algunes fotos que tenim per l'ordinador esparcides. Us podeu imaginar, des que vam arribar (o inclús abans d'arribar) fent fotos i fotos de llocs, de moments o de persones especials. És així que hem pensat, de tant en tant, anar-vos fent còmplices de totes aquelles fotos que ens semblen que no poden limitar-se a una carpeta de l'ordinador. Seran fotos vario-pintes; la qual cosa pot ser un bonic paisatge d'un dia qualsevol, alguna xorrada que hem trobat a algún lloc, o simplement algun moment destacable. Aquesta és la primera entrega, us deixem amb unes quantes, avera què en penseu.





També us posem aquest link, http://www.youtube.com/watch?v=Gf1g_i4BPvs. Mireu-ho amb atenció. Es tracta d'un paio disfressat tocant la gaita (l'Albert és fan número 1) i si us fixeu potser podrieu arribar a veure a una parella que us soni una mica. 

Els dijous 14 marxem de viatge al voltant d'Escòcia. En tenim moltes ganes i tenim pensat passar pels molts indrets: Dundee, Inverness, Skye, Oban, Aberdeen... Tornarem a Edinburgh el dia 30 de juliol, així que serà un viatge bastant llarg. 
Intentarem anar fent entrades per explicar les nostres batalletes i ensenyar-vos els llocs que anem trobant pel camí!

1 comentario: