sábado, 10 de septiembre de 2011

Tornada a mitges

El diumenge 4 de setembre va ser el nostre últim dia d'stall. El benefici net provisional és de 1000 lliures però encara estan en venta coses per altres vies i també s'ha de revendre algun material (com el tenderete) cosa que ens farà augmentar una mica aquesta xifra. En un dia el màxim que hem tret han sigut 142 lliures i el mínim 11. 
A part del benefici econòmic ha estat una experiència més dins d'aquest any d'aventures. Ha estat una oportunitat per fer d'una afició una forma de viure i aprendre més coses. També ha servit per conèixer molta gent i practicar l'anglès. Encara que a l'estiu a Escòcia fa fred i alguns dies han estat durs.
Arran de començar a fer això de l'stall la cosina de la Núria, la Georgina, ens va comentar la possibilitat de que hi havia una botiga de 'El taller' en traspàs. I de tot això, ens vam assabentar quan estavem a una illa bastant incomunicada d'Escòcia (Raasay).
A partir d'aquí es van donar una sèrie d'aconteixements que van fer que la Núria anés uns dies a Barcelona i després de molta neogicació via mail hem arribat a un acord. Això vol dir que el dia 11 la Núria torna definitivament a Barcelona, cap al dia 13 signa un precontracte i comença una formació per aprendre tot el funcionament de la botiga i el dia 23 passarà a tenir el seu propi negoci però a més gran escala.
L'Albert de moment es queda, continuant amb aquest blog en solitari i explicant les aventures escoceses.
Ah! I si voleu passar per la botiga a saludar a la Núria (a partir del 23) us deixem l'adreça: Gran de Gràcia 161, Barcelona (Metro Fontana).

2 comentarios: