viernes, 7 de enero de 2011

Edinburgh's Hogmanay

"Como siempre, mal y tarde..."

Finalment, per cap d'any ens vam decidir a comprar les entrades per l'Street Party. Això és una 'macrofesta' organitzada al centre de la ciutat per donar la benvinguda a l'any. Per tot arreu anunciaven aquesta celebració; amb actuacions musicals de tota mena. Començava a les 9pm però nosaltres vam arribar cap a les 10.30pm. De camí al centre ens vam anar topant amb tot de gent que ja anava molt borratxa hores abans de la mitjanit. També veiem tot de noies amb molt poca roba i amb vestits molt curts (pa lucir hay que sufrir). 

Que què vam trobar? Només entrar hi havia moltíssima gent, que feia difícil el passar, ballant música disco. Com que allò no ens agradava, vam anar a veure quines actuacions més hi havien. Hi havia una altra concert, aquest de música folk i a l'altre punta una altra també més de música electrònica. Així que ens vam quedar al de folk (no perque ens agradés en excés, sinò per que en comparació amb els altres, aquest era el 'millor'. Sense adonar-nos ja arribava la mitjanit britànica (una hora més tard que la espanyola). Es feia extrany no haver de preparar el raïm durant els minuts previs, i també estar aixecat, enmig del carrer i sense veure al ramonchu (ni a la Carbonero & friends) a la tv. Aquí hi havia molta gent jove borratxa (i també bastants tius amb faldilles) ballant a ritmes discotequeros.

Voleu saber com s'entra a l'any a Edinburgh? Doncs mireu això.



En definitiva, és una manera de entrar al nou any que no ens podíem perdre però ara ja sabem que no és re de l'altre món.

No hay comentarios:

Publicar un comentario