sábado, 9 de abril de 2011

Què fem a la feina?

Bé, com sabreu, hem tornat a la feina on estàvem al nadal. 

Entenem que hi ha gent que encara no acaba d'entendre del tot quina tasca fem. Doncs tenim mostres gràfiques perque ho pogueu apreciar.

En poques paraules podríem dir que som manipuladors d'aliments i ens dediquem a preparar els articles i empaquetar-los per vendre'ls a les botigues "Waitrose" (una cadena de supers una mica posh -pija-).

Per ceert, segons la prestigiosa revista ¡Hola!: Aunque a menudo se la ha visto en los Tesco del norte de Gales- donde vive actualmente-  Kate Middleton (la prometida del príncipe Guillermo de Inglaterra) es en realidad una chica Waitrose (otra popular cadena de supermercados en el Reino Unido).







- Petxines amb salsa de salmó, dos gambes pelades, salmó fumat i laminat i un tros de llimona.


- Cocktail de gambes pelades amb salsa rosa


- Tarrines amb salsa de salmó, salmó fumat de dos classes, llimona i a sobre de tot una mica de eneldo (la qual cosa és una putada fer perque no és gens fàcil trencar un trosset maco i col·locar-ho al lloc correcte).


- Gambes pelades amb salsa 



A algú li ve de gust probar alguna d'aquestes delícies?

Ja us queda més clar a on treballem i què hi fem?



I demà anem a visitar Peebles; un poble proper que més d'un de per aquí ens ha recomanat. La previsió meteorològica indica 11º de mínim i 19º! de màxima, amb sol i sense aire ;)    Lo flipas!! 

Així que en breu penjarem algunes de les fotos que fem per allà

1 comentario:

  1. Oh yeah! Per poc m'havia oblidat d'aquest blog però ara ja m'he posat al dia!

    Molt bé gayolos! Curreu com catalans!

    ResponderEliminar