sábado, 28 de mayo de 2011

Peebles

Per fi ens dignem a fer una nova entrada. La veritat que últimament tenim el blog oblidat i no trobem mai el moment per escriure alguna de les moltes entrades que tenim pendents. Tenim moltes novetats, així que avera si en els pròxims dies trobem moments per compartir històries.


Avui explicarem la primera de les excursions a les Scottish Borders, farà cosa d'un mes vam anar a passar un diumenge a fora, la destinació va ser el poble de Peebles. El poble en si ens va agradar però el millor de tot són tots els camins que van per la vora d'un riu, tot preciós. 






Feia un dia perfecte (tenint en compte que estem a Escòcia), va fer el millor dia des de que estem aquí. Feia uns 23º i feia bastant sol. Un dia ideal per sortir de casa. Hi havia tot de nens banyant-se al riu (que debia estar congelat). Nosaltres vam aconseguir anar en màniga curta una bona estona.  Ara mateix la veritat es que ens fa enveja recordar aquest dia perque portem un parell de setmanes de pluja, aire i mal temps cada dia.


Vam dinar a la vora del riu, vam poder prendre el sol una estona i vam fer una petita ruta a peu. Segur que tornarem un altre dia a aquest poble perquè val la pena. La propera vegada farem una barbacoa a la vora del riu i esperem que faci encara millor temps. Algú s'apunta?








A la pròxima entrada, una altra excursió: ruta costera passant per North Berwick

1 comentario:

  1. Molt maco! El nom del poble sembla al de la filla dels Picapedra.

    Jo m'animo a la barbacoa... el diumenge?

    ResponderEliminar