viernes, 17 de diciembre de 2010

Llibre de visites - 2




El passat diumenge dia 12 vaig trepitjar per segon cop terres escoceses disposada a fer una visita a la Núria i l’Albert i compartir amb ells tres dies de la seva ‘vida a Edinburgh’.

En arribar tot va ser molt confortable, a l’aeroport tones de neu amuntegades m’esperaven a més dels dos autòctons, la Laia i l’Eva tapades fins a les celles i en arribar a la porta de casa seva hi havia una cinta que deia quarentena, que tranquil·litzador! (va ser una broma seva).

En entrar a casa vaig descobrir un racó, que sense gaires pretensions, s’han anat fent seu i on estan molt ben instal·lats i ténen tot allò que necessiten. Vàrem estar voltant per la part antiga,  pujant a Calton Hill,  veient la zona comercial, vivint la vida assosegada que viuen ells, buscant les ofertes de la tarda al Tesco, dinant en un restaurant típic i, amb molt d’encant per cert, i moltes coses més que si voleu saber haureu d’anar a descobrir en persona. Però el que més he vist aquest dies és que estàn adaptats al lloc i que saben bellugar-se d’allò més bé en un país estranger, del que encara no dominen l’idioma!!! Però tot arribarà.

En resum, com ho he passat tan bé i vull continuar veient la vostra adaptació (recordeu que heu de trobar un pub per escoltar música en directe), m’he deixat l’mp3 amb la intenció de tornar aviat. 

Esther

No hay comentarios:

Publicar un comentario