lunes, 27 de diciembre de 2010

Dinar de Nadal

Últimament estem molt mandrosos i no ens posem mai a actualitzar el blog, però hem pensat que el nostre dinar de Nadal al més pur estil brittish es mereixia una nova entrada. 

De tota manera començarem pel principi explicant les novetats des de l'última entrada. Després de les visites i les nostres minivacances de tres dies vam haver de tornar a la feina. El primer dia la nostre manager ens va venir a donar la "bona notícia" de que aquell cap de setmana es treballava i que hi aniria tothom, o sigui que no vam poder dir que no. Per altra banda, una companya de feina ens va començar un dia a fer moltes preguntes sobre on vivíem i el trajecte per arribar a la feina. Al final ens va dir que se li havia espatllat el cotxe i ens estava intentant demanar si els podíem portar en cotxe (a ella, el seu fill i el seu cosí, que tots treballem junts) a casa. A partir d'aquell dia els recollim abans de la feina i els portem al sortir. 

Al dia següent com a agraïment ens van portar una bossa amb alguna cosa que no sabíem molt bé què era. A l'arribar a casa vam veure que era mig gall dindi. I va ser així com de forma no planejada teníem pavo per cuinar al Nadal. Us posem unes fotos del resultat un cop cuinat. 



La següent novetat és que demà per fi és l'últim dia de feina i podrem tornar als horaris normals i a tenir temps per fer coses. Avui només ha anat a treballar l'Albert i jo estic a casa malalta, amb angines. Espero millorar ràpid i demà poder anar a treballar.


A partir d'ara intentarem tornar a actualitzar el blog amb més freqüència i anar posant fotos. Aquest dijous a la tarda inauguren el Festival que fan per cap d'any i hi anirem, que la cosa pinta molt bé, així que prometem posar algunes fotos. 

2 comentarios:

  1. Pues te bona pinta el gall dindi...espero que milloris aviat i desde aqui que tingueu ina bona entrada i sortida d'any molts petons

    ResponderEliminar
  2. per cert esta fent un temps que sembla Inglaterra amb boira i pluja

    ResponderEliminar