lunes, 25 de octubre de 2010

Amueblando...


Des que vam entrar al pis dijous passat, ens estem esforçant molt per suplir totes les mancances que hi trobem. Així doncs, portem 4 dies netejant, fent llistes (per l’IKEA, pel PRIMARK, pel POUNDLAND…), fent compres i busquen mobles econòmics. Estem intentant donar-li el nostre toc personal per sentir-nos realment a casa. A cada moment ens adonem de les coses que encara no tenim però com no ens sobren els diners, intentem trobar-ho lo més barat possible.
Cada nou moble té una història. Ahir vam estar recorrent els charity’s (botigues que s’emplenen de productes de tot tipus que la gent dóna per ser venuts a un preu baix i destinar-ho tot a obres benèfiques) i vam comprar la tauleta per la TV (sense tenir encara tele). Havíem sentit a parlar d’un mercat de segona mà entre particulars que es fa dins d’un pàrquing. El problema era que no sabíem on era. Però avui això s’ha solucionat. Així doncs ja sabem on és i pel mòdic preu de 3,76 pounds ja tenim tele. El que encara no tenim és Internet (ara mateix estem actualizant el blog des del parking del TESCO –on hem trobat una xarxa wi-fi sense contrassenya).
Aquí la majoria d’establiments obren fins i tot els diumenges! Aquesta tarda teníem una altra cosa a fer: anar al LIDL a aprofitar els descomptes d’algun dels productes (que eren només durant el dia d’avui). Mentre tornàvem tot carregats, hem vist al costat d’un container una TV (sensiblament més gran que la ja nostra). Així que un cop hem deixat la compra a casa, hem agafat el cotxe per anar a buscar-la. En aquest cas no hem tingut tanta sort; hem arribat i ja se l’havien endut. Però el destí encara ens guardava una altra sorpresa. De tornada a casa, hem vist un conjunt de mobles esperant el camió d’escombraries. Ens hem apropat i ja tenim 5 cadires (totes iguals). Ah! Per cert, no us preocupeu. No som tant guarros, així que abans d’utilitzar totes aquestes coses, les netegem a fons!
En definitiva, ha sigut un dia ben profitós i cansat. Com gairebé tots. Amb la quantitat de coses viscudes, se’ns fa difícil pensar que només hagi passat poc més d’una setmana des que vam marxar.
Aviam si a partir d’aquesta nova setmana podem… obrir el compte bancari, demanar el número de la seguretat social, buscar treball, buscar una taula pel menjador, un microones, un torrador…
Avera què us expliquem la propera vegada!

4 comentarios:

  1. Uaaaaaaaaa!!!! genial genial genial!!!
    per tema torradores, microones i tal, l'ASDA és un bon lloc! però no sé pas si en teniu cap a prop! Així doncs pagareu la llicència per la tv??? :O!!
    Paciència per lo del compte bancari!!! En el meu cas, primer vaig trobar la feina, i amb la targeta del lloc me'n vaig anar a Barclays i els vaig dir: aquests em contracten i necessito un compte. Me'l van fer al moment! necessitava dos mostres d'identitat. una el passaport i l'altra el DNI a més que tmb els agrada veure el contracte del pis (tot i que jo el primer any no en tenia pas!) uhmmmmm no sé què més dir-vos! el tema de la insurance number, a mi m'ho van solucionar els de la mateixa empresa. Tingueu en compte que currar a a un pub fas moltes hores de xerrar en anglès i realment practiques molt el tema oida, però treballes fins les tantíssimes i acabes rebentat així que si fos jo tiraria el cv a llocs com el pret a panger i companyia (i sí, oblideu-vos de treballar a PRIMARK, no sé com va la cosa per aquí dalt, però a londres si no eres india no t'hi agafaven! o almenys això semblava!)

    M'encanta veure que escriviu tant i tan seguit! Fantàstic!!! Manteniu-nos al dia!!!!!!

    Ohhh!! i el tfn funciona, oiiii???

    ResponderEliminar
  2. Poc a poc ens aneu informan de cosas bones, lo important es tenir el caliu de la vostre llar sigui com sigui, ara la proxima new esperem sigui que haveu trobat feina. Molta sort!!!!! aneu per molt bon camí. Petons

    ResponderEliminar
  3. HOLA!QUE BUEN RITMO LLEVAIS!CUANTO ESTRES!HABEIS HECHO MUCHAS COSAS EN MUY POCO TIEMPO! QUEREIS BATIR UN RECORD?SEGURO QUE OS QUEDARA UN NIDITO MUY ACOGEDOR:)ESA TELE.. MUY BARATA NO?Y SEGURO QUE SE VE ALGO?NO SE NO SE...;BUENO, QUE TENGAIS SUERTE Y ENCONTREIS CURRO SIN DEMASIADO ESFUERZO.DECIDNOS ALGO PRONTO, OK?

    ResponderEliminar
  4. QUE LO SEPAS..,EL ANONIMO SOY YO, QUE ME HE LIAO, JEJE:)

    ResponderEliminar