domingo, 17 de octubre de 2010

Inaugurant...

Avui per fi hem arribat a Edinburgh i què millor per celebrar-ho que per fi fer la primera entrada al blog.
Han estat 3 dies força durs de viatge i amb algunes complicacions que hem aconseguit superar.

Durant el trajecte ja ens han passat vàries coses que són dignes d’explicar. El primer dia vam cometre l’error d’entretenir-nos massa anant a dinar (al Konig) i al final se’ns va fer la resta de viatge molt pesat (ahh i també vam passar pel pont més alt del món i no vam poder evitar parar per tirar alguna foto). 
El segon dia no volíem cometre el mateix error i vam sortir aviat. Cap a les 17.30 estàvem a Calais (la ciutat que fa de pont amb el Regne Unit). Al veure el preu del Eurotunnel, decidim anar en Ferry. Així que al final perdem unes 3 h per arribar a Dover en Ferry. A partir de llavors toca conduir per l'esquerra (i encara estem vius). Avui, a l'encendre el cotxe per fer l'última etapa, hem vist que no tenia oli. Així que aquesta és l'aventura del dia: primer mirar quin oli ens anava bé i després anar a comprar-lo. El cansanci dels altres dies s'ha fet notar i l'espera fins arribar al destí se'ns ha fet molt llarga.
Ara estem al apartament que hem agafat per les tres primeres nits. Ara és el moment de descansar, ja que fins ara sempre que, per fi, arribàvem a l’habitació del Formule 1 era per posar-nos a dormir. L’apartament està realment bé i això fa que estiguem molt a gust. Per demà ja tenim programades algunes visites a casetes… així que ja anirem actualizant!

7 comentarios:

  1. Doncs estarem tots junts acompanyan-vos en aquesta aventura. Us anirem seguint i ens anirem veient per Skype (que jo si en sóc un habitual).

    Albert, em va saber molt greu despedir-te, es va fer difícil en el fons, senyal que t'has fet important. Espero poder-te venir a veure aviat!

    ResponderEliminar
  2. Bueno ja veig que tot no son flors i violes pero al final esteu a destí que es lo mes important. Os trobem a faltar i acabeu de marxar. Os dessitjo molte sort amb aquesta nova aventura de la vida i estarem en contacte.

    ResponderEliminar
  3. VA..........NO QUEJAROS TANTO...VAYA VACACIONES...JUER!!!JEJEJE BUENO me alegro que estéis bien !!! ya me iréis contando como os va todo!!!un besazo enorme y sobre todo... lo más importante...el sofa cama...!!!!!!!!! jajajaj muchos besitos !!!!! Nuria Tina me da muchos Guaus para ti!!!! WELCOME TO EDINBURGH!!!!!!

    ResponderEliminar
  4. Bueno..ya estais ahi... vaya viajecito¡¡¡¡ nos alegramos que esteis bien en el apartamento... y suerte con la busqueda¡¡¡¡ a ver cuando estrenamos skype¡¡¡ besos

    ResponderEliminar
  5. gràcies x obrir aquest espai, i així poder saber de vosaltres =), ens portes dins la maleta de recanvi, no deixis de donar notícies, o ens pensarem que algo no rutlla^^"

    ànims!!

    ResponderEliminar
  6. Todo bien, pero no habeis dicho nada de los pisos que habeis visitado; no va bién la busqueda?

    ResponderEliminar
  7. hola! vaya paliza que os habeis metido buscando piso, y que gracia ver uno que os gusta y que os lo quiten, pero por fin teneis uno, que como decis no es tan chulo, como alguno que visteis antes y que se os adelantaron, pero tampoco tiene mala pinta, por las fotos lo he visto bastante bien en general.y ahora toca la mudanza... uffff..:)la verdad es que mucha envidia no me dais, por el momento:)es un curro de no parar de hacer una pila de cosas...pero, no os preocupeis, ya me la dareis, y en grandes dosis,cuando tengais todo en su sitio y vosotros ya mas relajados,veais hasta el ultimo rincon de la city. bueno me despido de vosotros por hoy, me alegra que vayais superando tan bien todos los obstaculos que os encontrais por el camino y os doy muchos animos para que os siga marchando todo super bien. mucha suerte y espero noticias vuestas muy pronto. un abrazo:)

    ResponderEliminar