jueves, 28 de octubre de 2010

Ganga?


Avui és el nostre dia de sort. Al matí, hem anat al IKEA decidits a comprar una taula (el taulell per una banda i les potes per una altra) per 21 pounds. Tot anava bé fins que he anat a recollir la caixa del taulell al passadís corresponent. En el lloc on hi havia d’estar el producte que volíem, hi havia un cartell que deia que estava fora d’stock. Hem mirat si estava en altres mides, però en el color que volíem no n’hem trobat cap. Ja anàvem a preguntar per quan ho tindrien quan se’ns ha acudit anar a la secció d’oportunitats. Allà hem estat mirant i hi havia un taulell (més gran i més car del que inicialment pensàvem comprar) del color desitjat. No tenia preu. Ha estat la ganga del dia (o això creiem). El taulell ha costat 4 pounds + 2 pounds per pota. Així que ja tenim el meravellòs conjunt taula + cadires a 12 pounds en total. Ja només queda acabar de montar la taula i pintar les cadires.

Més tard pensàvem que haviem trobat la super-ganga. Quan hem anat al super, hem vist una acumulació de gent en un passadís. Allà hem trobat una cosa que havíem sentit: productes a punt de caducar a preus increïbles. Així doncs, hem comprat uns trossos de xai (que han passat de 6 a 1,50 pounds) que hem posat al congelador, peix arrebossat (de 3 a 0,75) que estava molt bo i fresitas (de 2,49 a 1,25). Ja hem après la millor manera d'estalviar. Comprar en aquesta secció i consumir-ho el mateix dia o congelar-ho.

La veritable mega-ganga ha vingut a última hora. Mitjançant una pàgina web (gumtree) vam contactar amb una noia que es volia desfer d'una TV. En principi deia que era de 21' aprox. però l'hem anat a buscar i hem flipat. És una tele panoràmica com de 32'. A més es pot posar els subtituls (amb l'anterior no es podia) i així és més fàcil entendre alguna cosa. Així doncs, els hi hem anat a recollir a la porta de casa (i així no calia que ho baixessin a la basura) i ho hem portat fins a casa (i ara tenim una mega-tele).

Perque comproveu que és una super-tele i us pogueu riure una estona, us deixem amb aquesta foto...


6 comentarios:

  1. Brutal! xD!!!!!!!
    Certament hi ha aquesta opció a Gumtree ^^no us en havia parlat. Cert!
    El meu compi de pis, que era marroquí, es dedicava a recollir elements d'aquests i vendre'ls als Flea Markets àlies Rastrillo. A mi no m'acabava de fer gràcia la idea, fotre negoci arran d'una tan bona proposta de reutilització... però bé, això que tingueu aquest hiper tele és una molt bona notícia!! Ara a pagar la TV License!! (i desembutxacar prop de 150 lliures!) o si voleu anar de pirates, ja ho sabeu, si ve algú de la TV LIcense, feu-vos els suecs-que no parlen anglès- ;)

    ResponderEliminar
  2. jejeje...vaya careto !!!!!
    Un besazo wapos.

    ResponderEliminar
  3. anda que no lo que esteu aprenen en una setmana. Muaksss wapos

    ResponderEliminar
  4. QUE SUERTE HABEIS TENIDO CON LA TV!!PERO CON SUBTITULOS NO SE VALE EH..:)DENTRO DE NADA YA TENEIS EL PISO LISTO!

    ResponderEliminar
  5. Pero son subtítulos en inglés... es que sino no nos enteramos de nada. Y mañana a ver si conseguimos el microondas baratito jejeje
    Besos

    ResponderEliminar
  6. jajajjaa, m'encanta la foto!! berto estas fort eeeh?xd

    ResponderEliminar