miércoles, 3 de noviembre de 2010

Algunes fotos...

Aquests últims dies estem fent una mica de recerca de feina. De moment no és gaire fructífer. Hem anat a ETT's on acostumen a tenir les feines més tirades però ens diuen que els perfils requereixen un bon nivell d'anglès. Així doncs la cosa no serà fàcil. Ara ens centrem a mirar-ho per internet, on es publiquen a diari ofertes de perfils tipo rentaplats o netejadors. A més ens cal el número de la seguretat social d'aquí i aquest no ens el donaran fins el proper divendres 12 (tenim una cita pactada des de fa setmanes)...

Com que tenim molt temps lliure, ens dediquem a arreglar les coses de casa que tenim pendents i hem començat a fer turisme. Hem visitat el jardí botànic i avui hem anat a Queensferry on hem fet aquestes fotos:



Una altra cosa en la que invertim el temps que tenim és en cuinar. Estem menjant més o menys igual que a BCN però sí que és veritat que en el gust es nota la diferència dels ingredients. Avui hem fet unes mandonguilles extraordinaries (hem fet alguna foto... ja la pujarem!). 

Ah! Per cert, ja tenim microones, fregidora i un quadre molt maco a l'habitació. Tot ha sortit del Sunday Market i cada cosa ens ha costat £5 i un madrugón. Vam matinar per arribar a primera hora al Sunday Market i així poder trobar (i escollir) els "millors" electrodomèstics. Ara només ens falta estrenar la fregidora amb unes braves... No trigaran en caure!

D'aquí molt poc us ensenyarem el canvi del que ara són les cadires del menjador i també com s'ho fan aquí per estendre la roba.

See you soon.

3 comentarios:

  1. jajaj renoi! spero k parleu amb molts guiris (encara q alla els guiris sou vosaltres) i adquiriu aviat un nivell d'angles k us permeti treballarr

    m'alegro k aprofiteu el temps, arranjant coses de la casa, cuinant i q encara no enyoreu el q heu deixat enrere (es bona senyal)

    molt makes les fotus =D

    us trobem a faltar (K)

    ResponderEliminar
  2. be suposo que com tot els principis no son facils molta sort i aquesta fotografa profesional que fagi moltes ara faltan las de la casa. Molte sort i també os trobem a faltar

    ResponderEliminar
  3. BUENO YA IBAIS CON LA IDEA DE QUE NOS OS LLOVERIAN LAS OFERTAS.QUE NO DECAIGA EL ANIMO POR ESO, TENED PACIENCIA:)CUANDO TENGAIS EL PISIN ARREGLADO, YA NOS ENSEÑAREIS UNAS FOTICOS,OK?QUE TENEMOS GANAS DE VERLO!
    ESA FOTOGRAFA!!:)DEMUESTRA TU CREATIVIDAD!

    ResponderEliminar