jueves, 25 de noviembre de 2010

Estem vius (però ultra cansats)

Bueno ja portem 4 dies de feina i per tant amb l'horari al revès. Després de 8 hores treballant arribem a casa, cap a les 7am, esmorzem i ens anem a dormir. Cap a les 4pm ens aixequem, dinem i perdem el temps descansant una mica més. Sopem cap a les 8pm i una altra vegada cap a la feina. 

Voleu saber què fem a la feina? Fem diferents tasques, com per exemple enrotllar uns palitos de marisc congelats amb salmó fumat. Posar cubells de salsa a dins de mànegues pastisseres. Fem diferents tasques a una cadena de producció, de vegades hem de posar un tros de salmó a sobre d'uns blinis, o posar gots a dins de l'envàs o coses per l'estil. 

Tot això resulta molt cansat, sobretot pel fet d'estar tantes hores de peu i treballant sense parar. Per sort aquí es cobra cada setmana i demà tindrem el nostre primer sou. A més començarem el cap de setmana abans que ningú: a les 6am. 

Aquest cap de setmana aprofitarem per visitar el castell d'Edinburgh ja que l'entrada es gratuïta, al ser Sant Andrew's que és el patró d'Escòcia. A més a més ens venen a instal·lar l'internet fixe. 

Ara estem a un bar amb Wi-Fi on fan actuacions en directe i on us portarem quan ens vingueu a veure. Està molt a prop de casa i el lloc és molt macu. 

Bueno us hem de deixar perquè hem d'anar a fer el sopar i cap a currar una altre vegada.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario