jueves, 11 de noviembre de 2010

¡¿A 5 peniques?!


Demà per fi és el gran dia. Demà tenim una cita a l’oficina de treball per aconseguir el número necessari per treballar aquí al Regne Unit (semblant al número de la seguretat social). Fa 3 setmanes que vam demanar hora. Es tracta d’una petita entrevista. Serà a partir de llavors quan buscarem feina ràpidament. Us anirem explicant com va la cosa... A veure si hi ha sort!

Aquest dimarts passat, havíem quedat amb un noi per fer intercanvi lingüístic. Al principi ens pensàvem que era una noia (el seu nom és Zubair però es  fa dir Zee) però ha resultat ser un home de prop dels 40 anys de Pakistan (si, si,... és un paqui). És un home que sap molts idiomes i està aquí estudiant. L’anglès el domina des de fa anys (era professor d’anglès al Pakistan) però d’espanyol està començant, així que li estem explicant coses bàsiques. Als 2 minuts de trobar-nos ens va preguntar si podia venir a casa per anar a un lloc que no fos sorollós i ens va portar en cotxe fins aquí. Va ser una mica estrany i vam sobreviure! (aquí la conducció posa una mica els pèls de punta a aquell que no està acostumat). El dissabte el tornarem a veure però abans, demà, em quedat amb una altra noia (aquesta sí que hauria de ser una noia per que es diu Georgia i creiem que parla molt bé el castellà). Així doncs, anem poc a poc coneixent gent d’aquí i esforçant-nos en practicar al màxim l’anglès.

Com no treballem i tenim bastant temps lliure ens estudiem totes les ofertes per saber què comprar a cada lloc i així que ens surti la compra molt barata. Ja som super-fans dels productes rebaixats d’última hora (amb tot el que trobes ben bé et podries alimentar). Inclús trobes coses que caducaran en 2-3 dies però al tenir stock nou, els productes es rebaixen CONSIDERABLEMENT. A més, sempre està la opció de congelar el producte i treure’l quan es vagi a fer-ne ús. Aquest nou ART ens ha portat a aconseguir avui un pa de motlle a 5 peniques (i no és de marca blanca!) que caduca d’aquí un parell de dies. L’altre dia també vam comprar un article a 5p: aquesta bossa de bollos: 12 de hotdog + 12 d’hamburguesa que ja estan al congelador esperant-nos.


Per cert! Aquest cap de setmana es decideix el campionat de F1 (a la última carrera). Aviam què succeeix...!

4 comentarios:

  1. Si, és un dels errors que es fan als nostres Supermercats, que volen intentar guanyar al màxim de pasta fins al últim dia de caducació, desprès es llença. Si venen 1 producte a 1 euro, i en llencen 9, és millor que no pas vendre'n 9 per 10 cèntims i llençar-ne 1...

    Terrible...

    Vaig llegint eh, encara que no digui res ^^

    ResponderEliminar
  2. Sort amb l'entrevista.
    Espero que estiguis trobant el teu jo en un lloc com aquest!
    Cuideu-vos!

    ResponderEliminar
  3. HOLA! OS VEO HECHOS TODO UNOS CRACKS EN ESTO DEL BUENO BONITO Y OJO!!BARATO!!:)
    A VER QUE TAL VUESTROS PROGRESOS CON EL IDIOMA HABLANDO CON ESTOS DOS, ESPERO QUE GEORGIA SEA UNA TIA PORQUE SI ES UN TIO...UUUUYYYYSS!!
    BUENO MUCHA MERDA CON LA BUSQUEDA DE CURRO!
    BESOS

    ResponderEliminar
  4. Veig que esteu sobreviviendo molt be i aixo m'alegra molt a veura si hi ha sort amb el curro. Per cert Albert ho sento aquesta vegado no ha pogut ser, vui dir la F1, la veritat es que m'ha sapigut molt de greu per l'Alonso pero no deixa de ser un molt bon piloto. Muaksss

    ResponderEliminar