domingo, 7 de noviembre de 2010

Camarero, camarero: Una de bravas!



Avui ens havíem proposat anar a fer turisme i les baixes temperatures no ens han tirat enrere. Quan ens em aixecat, vèiem que feia molt bon temps (cel totalment blau) però al sortir em vist que la temperatura era baixa (durant tot el dia hem estat entre 3 i 6 graus). Així doncs hem anat cap al centre! Avui hem estat per l'OLD TOWN: la part antiga de la ciutat.

Hem estat callejeando i contemplant algunes de les atraccions com el Castell, la Royal Mile, l'Elephant House (la cafetería on una tal J. K. Rowling va escriure els llibres de'n Harry-el-del-pote) i un cementiri de persones i animals (aquí és bastant freqüent visitar-ne o inclús anar-hi a fer picnics). Ens hem deixat recomanar per la guia a l'hora de triar el lloc on dinar. Avui era el primer dia que dinàvem fora des que estem a Edinburgh i hem tastat el fish and chips (tranquis que un altre dia cauran altres menjars típics d'aquí). Total, que estava tot molt bo.


Després de dinar i amb el fred al cos, hem posat rumb cap a Calton Hill. Això és un turó que queda al mig de la ciutat i que a dalt de tot hi ha diferents monuments conmemoratius. És un lloc fabulòs per contemplar gran part de la ciutat. Ah! I també per entrar en calor perque la pujadeta fins al cim té tela. Aquí ja estàvem bastant cansats i amb fred, així doncs hem decidit marxar cap a casa.

Hem vist la F1 i hem estat tota la tarda descansant en el sofà. I per acabar bé el dia ens hem fet les primeres braves (d'aquí el títul de l'entrada eh eh eh), que ja trigaven a caure...

3 comentarios:

  1. BUENO BUENO MUCHA FREIDORA Y MICROONDAS PERO OS HABEIS OLBIDADO DE LO MAS IMPORTANTE Y DE UNA EXTREMISIMA NECESIDAD HUMANA!!TENEIS CLARO DE LO QUE OS HABLO NO?DE UN BUEN PUÑAO DE CLINEX,DEL FRENADOL, DE HECHARTE GOTICAS EN LA NARICILLA PARA RESPIRAR MEJOR..:)ES QUE NO ESTAIS POR LO QUE HAY QUE ESTAR, EEEEHHH:)Y LUEGO YA VEREIS....:))

    ESAS BRAVAS EEEHHH...! YA ESTABAIS TARDANDO EN ELABORAR UNA DE LAS RECETAS CULINARIAS TIPICAS POR EXCELENCIA DE NUESTRA GASTROMONIA, LA ESPAÑOLA!! PARA OTRA OCASION OS SUGIERO UNA CENITA DE PA AMB TOMAQUET,ACOMPAÑADO CON SU PERNIL SALAT/DOLÇ, SU FORMATGE, SU XURIÇU Y COMO NO, SU FUET, Y PARA QUE BAJE TODO MUCHO MEJOR, UNO O LOS QUE QUERAIS VASITOS DE UNA REFRESCANTE Y BURBUJEANTE COCACOLA.YA ME DIREIS QUE TAL!!RIQUISIMO TODO SEGURO:)

    ResponderEliminar
  2. Vaya, vaya, me estás subestimando Laia, tu ya sabes que yo soy muy previsora y me he traído un buen botiquín. Cosa que, por otra parte, no hubiese hecho falta porqué aquí las farmacias son como un supermercado, entras rebuscas y eliges lo que te quieres llevar, además a un precio bastante bajo.
    Lo de la cena con pa amb tomàquet lo tendremos que dejar para cuando vengamos de visita a Barcelona. Aquí pan y tomates si que hay pero de embutido vamos bastante escasos y no creo que un escocés sepa que es un fuet....

    ResponderEliminar
  3. jo també vaig pujar a aquest turó, i vaig veure com la gent es passejava pel cementiri.
    esta molt bé lo de les braves i el fish and chips, pero ja heu provat el mars bar fregit??xD

    ResponderEliminar