sábado, 20 de noviembre de 2010

Al final no comencem a treballar dilluns...


Ahir divendres vam anar a la reunió de l'empresa aquella. La cosa no va començar gaire bé perque vam fer tard. Anàvem amb temps, haviem sortit d'hora però un accident a l'autopista va fer que arribessim 10 minuts tard.

Al ritme habitual de parlar en anglès, la noia de l'"entrevista" de l'altre dia, ens va fer a nosaltres i a unes 20 persones més, una introducció sobre l'empresa. No vam entendre gaire cosa pero el que sí que vam pillar és que és una empresa que té molt en compte els aspectes d'higiene. Ens van dir què es pot fer i que no. Un exemple és portar fruits secs al treball. Totalment prohibit (ni al parking). El motiu? Sabeu quan en un paquet posa "puede contener trazas de frutos secos"? Doncs aquí no ho posen, així que com hi caigui alguna cosa, poden causar que algú amb alèrgia mori i la lian. A continuació i per "assegurar-se" que ho haviem entès, vam fer un test, comprovant de forma grupal les repostes.

Després del rollazo, va venir la visita turística. Sona divertit però en la pràctica no ho va ser tant, perque t'has de canviar de roba + rentar-te les mans com 80 vegades. Només passar la porta, notes una forta olor a peix. És el moment de "vestir-te". Primer et poses les botes (tipu les d'aigua), un gorrito protector al cabell, una bata que cobreix tot el cos i a rentar-se les mans. Quan et rentes les mans has de: 1r-rentar-les amb sabó i aigua calenta. 2n- Assecar-les completament. 3r- Aplicar l'alcohol desinfectant. Amb tot això accedeixes al passadís central però això no és tot. Si vols entrar en una de les sales on es treballa, has de: canviar-te de bata, posar-te un segon gorro adicional, passar per un rentador de botes, tornar-te a rentar les mans i passar per un torno que s'obra quan poses les mans en dos forats que et dispensen un altre líquid desinfectant.

Va ser així com vam veure la feina que fan a la fàbrica. A la primera sala on vam entrar, s'ocupaven de preparar salmó fumat. Primer li treuen la pell i les espines. A continuació el tallen mirant que sempre pesi el mateix. Després l'empaqueten. I per últim li posen els plàstics i els tanquen al buit. A l'altra sala que vam estar, no ens vam enterar què feien perque estàven en el descans, però era un procés semblant amb un altre menjar.

Així doncs, no comencem a treballar dilluns sinò demà diumenge. El nostre torn és de nit. Horari de 10pm a 6am de diumenge a dijous. Així que això pot ser divertit! En un principi el contracte és de 5 setmanes i cobrem el mínim d'aquí (5,93 pounds + plus nocturnitat).

Mirant el cantó positiu, segur que no trobem trànsit. Així, quan aneu a dormir podeu pensar que nosaltres estem pringant per allà. Ja us explicarem què tal va la primera setmana... I si és possible treure's aquesta forta olor a peix i salmó de les mans!


1 comentario:

  1. La part positiva es que no tindreu que tirar dels estalvis.... sort!!!!!

    ResponderEliminar