jueves, 18 de noviembre de 2010

Tenim treball?


Fa dos dies vam rebre una trucada. Demanaven per la Núria i li van dir que si volia anar a fer una entrevista de feina a l'endemà. També li van preguntar que si la seva parella estava buscant feina (o això vam entendre). Parlant per tlf no vam gosar preguntar quin tipus de feina era ni re. Li vam demanar si ens podien enviar l'adreça on anar a fer l'entrevista per mail. Quan ho vam mirar, va resultar que havíem d'anar a Livingston, a uns 30 minuts en cotxe.

A l'endemà, tot decidits, vam sortir cap allà. Al arribar, vam veure molta gent esperant per fer l'entrevista i ens van fer entrar en una mateixa sala a tots alhora. La noia de l'empresa va començar a explicar a què es dedicava l'empresa i les vacants. Tot això ho explicava molt ràpid i nosaltres no acabàvem d'entendre tot. Ens limitàvem a anar dient que "yes" o "ok". Quan la noia va acabar de fer la parrafada, va repartir uns papers per omplir. Quan ja havíem omplert un munt de papers, vam trobar una especie de contracte. Després d'omplir no pocs qüestionaris, la noia ens va donar una copia del contracte (si és que se li pot dir així) i ens va dir que fins divendres a les 9am.

En un principi demà divendres estarem durant 3 hores i creiem que ens explicaran una mica més les nostres funcions i el nostre horari. Pel que vam entendre, és possible que ja dilluns que ve comencem.


Us expliquem lo poc que vam entendre: Es tracta d'una empresa que es dedica a preparar menjars precuinats. Així doncs és un treball de fàbrica, de manipulació d'aliments i d'envasament dels mateixos. Creiem que és un treball temporal fins l'època de nadal tot i que ens van dir que potser és possible continuar després. Això és el que menys ens preocupa perque encara que només estiguem un parell de mesos, llavors ja podem buscar una altra cosa ja havent treballat a UK i (esperant) dominar millor l'anglès.

Així doncs, esperem tenir ja feina. Ja us direm quan nosaltres ho tinguem més clar ;)

Ah! I sembla que hem fet una amiga. Divendres passat vam quedar amb una noia per fer intercanvi lingüístic. És una noia de 21 anys que ha estat vivint 4 anys a Espanya (Jaca). Ahir vam tornar a quedar amb ella i vam preparar una truita de patates i la vam convidar a casa. És una noia molt divertida que a l'Albert li recorda molt a la Lucía. I properament tornarem a quedar amb ell, que ens ajuda a practicar l'anglès i a entendre coses de per aquí!


P. D. Esperem que l'empresa on comencem a treballar no sigui igual que aquesta:

2 comentarios:

  1. Yeeeeeeeeahp, ara ja podreu arrancar! Espero que us vagi bé en aquesta feina, però assegureu-vos del que aneu firmant xavalins! ja direu què us han explicat avui!

    Està genial això dels intercanvis lingüístics, jo també ho faig aquí a Bcn i la veritat és que aprens molt d'una manera ben divertida =D

    una abraçada als 2

    ResponderEliminar
  2. Hey molt be, encara que sigui temporal al menys cobreu i ja en trobereu un altre i lo del intercambi pues genial aixi conexeu gent. Molts petons parella.

    ResponderEliminar