miércoles, 20 de octubre de 2010

Property Let

Portem 3 dies dedicats únicament a la cerca intensiva de pis. Hem visitat unes 10 cases però la sort no ens acompanyava. Algún ens agradava i quan ens decidíem ens deien que el pis ja estava agafat. Això era una mica frustrant perquè quan semblava que ja estava solucionat, tornava tot a començar. Les agències ens han posat problemes al no tenir referències d'altres pisos, per això ens feien pagar 6 mesos de forma anticipada més la fiança i els honoraris de gestió. Ahir vam haver d'avisar (i de pagar) una nit més a l'apartament on encara estem. 
Avui ens hem aixecat amb les coses clares. Després de les experiències anteriors, hem pensat donar una paga i senyal quan un pis ens agradés per assegurar-nos que no ens el treien. Avui al metí teníem planificades moltes visites però a mesura que passava el matí s'han anat anul·lant perquè el pis es llogava abans. Acabem d'arribar de visitar una i PER FI TENIM PIS. No és el millor pis que hem vist però creiem que pel temps que estarem ja ens anirà bé. No entrarem en detalls de la distribució de la casa però que sapigueu que us reservem un lloc. 



La resta de la setmana l'utilitzarem per mudar-nos, visitar la ciutat, fer les primeres compres i la setmana vinent comença un nou repte: trobar feina. Ja us anirem explicant.    

2 comentarios:

  1. Dintre de tot bones noticies, ja veus que us vaig seguin el blog. Molte sort apuntarem la adressa

    ResponderEliminar
  2. Eeeeeeeeiiii!!! genial! ja tenim una caseta a Edinburgh per anar a veure-us!! així no hi ha escuses!!! espero que també tingueu sort en trobar feina!! esta molt bé poder tenir un lloc on documentar-nos sobre vosaltres!!!
    petons

    ResponderEliminar