miércoles, 9 de febrero de 2011

Llibre de visites - 4


Què passa penyuki del blog de Edinburgh!

Som en Moli i la Maria, que vam anar a passar uns dies a Edinburgh, i uns dies més coneguent altres ciutats del país.


Vam arribar el dia 30 de Gener a la nit i l'Albert i la Núria ens esperaven a l'aeroport. Un home estava buscant una zona concreta de l'aeroport i ells 2 amablement el van indicar. Ja semblaven dos Edinburghianos.

Ens van portar fins a casa seva. Un lloc molt acollidor, tant acollidor que qualsevol que llegeixi aquesta entrada estar convidat a anar-hi. Tenen un llit doble per a convidats, així que podeu portar-hi a tota la família.

Edinburgh és un lloc encantador, radiant de bellesa per tots els racons. Els pubs són tots una passada, amb taules de fusta, música en viu... i passejar per la ciutat és com passejar per una altre època.
L'Albert i la Núria ens van portar a un Pub a prop de casa seva on la gent que volia es portava els seus instruments i es posaven a tocar i a cantar. Molt autèntic!


Desprès d'estar un parell de dies per Edinburgh ens en vam anar a fer la volta a la illa (no la de Lost, la de Escòcia, tot i que no tot Escòcia és una illa, però està en una illa). Vam anar a Inverness a veure el monstre d'en Lluis Llac Ness. No el vam trobar, però vam veure un castell a la vora del llac que amb molta imaginació, però molta, podies imaginar que era un castell.


Inverness és un lloc que val la pena veure, un poblet molt petit, amb un castell, una catedral i un parell d'esglèsies. Com l'hotel no tenia mini-nevera, vam posar les llets i els sucs per la finestra, però amb el vent que feia ens vam trobar alguna cosa al terra.

Desprès vam anar a Fort Williams. Un lloc per passar-hi 2 o 3 hores, veure un parell d'esglèsies i menjar quelcom típic. Desprès vam anar a Oban a veure una destileria de Whisky tradicional. És un poblet de costa també molt recomenable per passar-hi un dia.

Vam anar a Glasgow, potser el lloc que menys ens va agradar, tot i que té un museu de la ciència molt infantil però entretingut!


I finalment vam anar a Stirling a dormir una Guesthouse (a casa d'una dona d'avançada edat) amb un dormitori molt sesy y molt porno. Stirling també és un lloc que mereix la pena veure, amb el monument de William Wallace (pero nunca nos podran arrebatar LA LIBERTAAAAAAD), un castell i una esglèsia. I tota la ciutat en si. Hi ha una cosa molt catxonda que és una cabina de Factor X, que per 3 pounds et graben cantant i fent l'imbècil i desprès t'ho donen en DVD, esculls tu la cançó. No ho vam fer però vam estar a puuuunt! (a l'estació de bus hi és).

Vam tornar a Edinburgh a passar els últims 3 dies i visitar bé la ciutat i veure les coses típiques que ens havien ensenyat l'Albert i la Núria els primers dies que vam estar allà.


Consells: Els supermercats els diumenges tenquen abans, a partir de les 22h els supermercats no venen alcohol, no feu cas als semàfors i passeu els "passos de zebra" quan el cor ho dicti, no intenteu estressar-vos per veure-ho tot perquè més val veure menys i amb calma i gaudir de la calma d'aquest país que no patir per si no podras fer la foto X, entreu a bars i proveu totes les cerveses que tenen (i si hi ha alguna que sigui pròpia de la regió millor), no compreu el whisky a Escòcia que és més car que a Espanya, heu de buscar un "Deep Fried Mars" (si, una barreta Mars profundament fregida).
I etcètera...etc...


Moli el Sexy i Maria També

1 comentario:

  1. Ostres llegir això em fa venir unes ganes impmressionants de venir a aquí!!!

    Quina emoció!!!

    De nou, merci per tot

    ResponderEliminar